Навіщо замовляти миття вікон альпіністам?

Навіщо замовляти мийку фасадів запитаєте ви? У великих містах, де достаток висоток і просто будинків з великою кількістю скління вже давно популярні послуги компаній з миття вікон альпіністами. Миття вікон і фасадів це безперечно швидка, економна послуга, яка, якщо виконана якісно зберігає его презентабельний і доглянутий вигляд. Роботу з миття виконує альпініст за допомогою напору води або рукам. Компресор подає воду на висотні будівлі, він в свою чергу підключений до водопроводу будівлі. Водяні маси нагнітаються компресором, подаються на шланги і потім на щітки працівника-альпініста. Далі все просто, щітка з водою миє фасад або скло. Весь бруд і пил зі стін безпечно стікає разом з водою вниз будівлі. Промисловий альпініст потім просто протирає скло або поверхню, наприклад ганчір’ям. Якщо детально, то мийник працює з щіткою, металевої стяжкою з гумовою вставкою, яка відмінно збирає залишки вологи і вікно виглядають ідеально. Важливо, що фахівець працює зі спорядженням, це присоски, які дають можливість якісно працювати навіть при вітряну погоду, а це значить без зайвих витрат часу.

Також можлива працювати методом мийки безперервного циклу подачі водних мас, це більш актуально, якщо будинок великий, площею наприклад від 500 кв. метрів. Але при менших обсягах, все таки ручна мийка краще. Ще важливо відзначити, що мийка вручну також економить час замовника, адже тут не потрібні витрати на установку шлангів та іншого обладнання. Подача води на брудну поверхню це 1-2 відра і щітки, що дійсно економно і ефективно.

Також при Мийці вікон промисловими альпіністами використовуються миючі засоби, до складу яких входить луг, кислоти та мило. Вибір даних коштів для мийки залежить від бюджету, від погоди і забруднення самих вікон. Буває, що на вікнах багаторічні відкладення і забруднення, це і пил, патьоки і іржа. Ручні щітки і стандартні миючі засоби не кращий варіант для видалення таких забруднень. Тому вибирати краще миючі засоби з лугом і кислотами високої концентрації, що і продовжить ефект мийки.

Також до альпіністів можна звертатися, якщо потрібно підняти вантаж на висоту через вікно. Ця послуга дуже затребувана в містах з великою висотністю будівель. Люди часто купують стільниці, сейфи і меблі, яка не проходить за габаритами в двері і тут тільки один вхід – просити допомоги промислових альпіністів.

Фото з сайту alpinists.com.ua