Interest in bitcoin futures has reached unprecedented heights

Інтерес до ф’ючерсів на біткоїн сягнув небувалих висот

Зафіксовано рекордний показник відкритого інтересу до ф’ючерсних контрактів на біткоїн на централізованих криптовалютних біржах, який перевищив позначку в $26 мільярдів, згідно з повідомленням The Block, що посилається на інформацію від Coinglass.

Цей вибуховий ріст відкритого інтересу обігнав попередні показники листопада 2021 року, коли вартість біткоїна досягла історично високої відмітки більше $72 000, що свідчить про зрослу торговельну активність навколо лідируючої криптовалюти.

Дані CoinGlass підтверджують, що загальний відкритий інтерес до ф’ючерсів на біткоїн станом на п’ятницю, 1 березня, перевищив $26 мільярдів, встановивши новий рекорд у порівнянні з кінцем 2021 року, коли максимальне значення склало $24 мільярди.

З початку 2024 року спостерігається стійке зростання відкритого інтересу до біткоїн-ф’ючерсів, що корелює з підвищенням ціни активу до останнього максимуму більше $72 000, зафіксованого на початку поточного тижня.

Загальний відкритий інтерес, який вказує на вартість усіх відкритих ф’ючерсних контрактів на біткоїн на різних криптобіржах, вважається показником активності на ринку та настроїв інвесторів стосовно цього активу.

Цей значний ріст відкритого інтересу відображений на інформаційному панелі The Block, що включає дані відкритого інтересу до ф’ючерсів на біткоїн на таких біржах, як Binance, OKX, Bybit, Bingx та інші.